"Hvor skal vi hen?" spurte Ole Brumm. "Ingen steder" sa Kristoffer Robin. Og så gikk de dit.....

5. april 2010

www.vårrengjøring.no


Det er definitivt VÅR!!!! 
Så fantastisk deilig å høre fuglene synge på morgenkvisten, kjenne sola varme i solveggen, se at det blir mindre og mindre snø for hver dag. Ah, den beste tiden på året. 
Og jeg blir så utrolig motivert akkurat på denne tiden. Til å holde huset i orden, til å sette igang med tusen små prosjekter (som aldri blir noe av), til å vaske og rydde og bare nyte at det er rent og pent. 


Den aller siste påskedagen har vi til nå brukt til å sage ved og rydde rundt huset. Det er mannen og eldste sønnen som regjerer ute. Jeg har brukt tiden mens minstemann sov til å rydde inne, vaske over gulvene. Og vasket mange maskiner med klær. Det er lykkelige dager når jeg endelig kan henge opp klær ute. Få dem inn friske og gode med deilig "utelukt". Da er jeg i mitt ess. Ha en fantastisk siste påskedag alle sammen!!!

3 kommentarer:

 1. Jeg er så enig. Å henge ut klesvasken er så deilig. Sengetøyet (etc) får en så frisk og god duft, finnes ikke likt det... tror jeg må henge neste klesvask ute =)

  SvarSlett
 2. Å kunne henge klesvasken UT er et sikkert vårtegn ja! NYT lange - lyyyyse dager!

  SvarSlett
 3. Hei! Du er vinneren av Earth Hourkonkurransen min:) Send meg en mail med adressen din;)
  Gratulerer!!

  Klem, camilla jin

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en kommentar. Jeg setter utrolig stor pris på det og på denne måten kan jeg finne tilbake til bloggen din♥

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.