"Hvor skal vi hen?" spurte Ole Brumm. "Ingen steder" sa Kristoffer Robin. Og så gikk de dit.....

29. april 2010

Mine skjønneste skatter!


Jeg blir helt varm om hjertet når jeg ser på mine skjønneste skatter. 
Dette bildet er tatt mens vi enda er på sykehuset med lillebror. Han er en dag eller to her og storebror på tre og et halvt år er så stolt, så stolt. 
Jeg er utrolig glad i dette bildet og har det som lerret på stua. 


7 kommentarer:

 1. ♥N♥Y♥D♥E♥L♥I♥G♥

  SvarSlett
 2. Hei!!
  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg! Jeg mener nok at Vestsiden av Danmark er den flotteste delen av Danmark ja, Vesterhavet er storslagent og strendene med. Men det er jo vinden da - det blåser hele tiden. Men nå skal ikke vår minste bade så mye på stranden - det blir i såfall i Limfjorden, og de andre barna er så stor at de tåler både bølger og vind. Men vi ferierte mye i Blokhusområdet da jeg var liten og det gikk jo greit. Området ser flott ut på bilder i alle fall.

  Flott blogg du har, kommer nok igjen hit!! : )

  SvarSlett
 3. Hm...Nå fikk jeg det til å høres ut som vi har mer enn ett barn, men det har vi ikke!! De andre barna er mine nieser : )

  SvarSlett
 4. Et helt skjønt bilde, ja! Sukk! Skjønner godt at du har det på veggen!

  SvarSlett
 5. Takk for kommentar i innlegget om tante.

  Så vakkert bilde. Skjønner godt du liker det og det er sikkert fint på lerret ja. Jeg har et liknende av Magnus og Daniel hvor det bare lyser av øynene til Magnus hvor stolt han er over å ha blitt storebror. Herlig :o)

  SvarSlett
 6. For et fantastisk bilde. Ingenting er vel bedre å oppleve og minnes enn slike små nurk.

  Jeg har forresten laget et lykketips til deg, det er nummer 80, og slik: Mitt lykketips til deg er å bruke egen inspirasjon, og legge en plan for (oppnåelige) ting du har lyst til å gjøre hjemme i løpet av 2010. Å planlegge er lykke!

  SvarSlett
 7. Skjønner godt at du er glad i det bildet. Det er nydelig og rørende ♥

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en kommentar. Jeg setter utrolig stor pris på det og på denne måten kan jeg finne tilbake til bloggen din♥

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.