"Hvor skal vi hen?" spurte Ole Brumm. "Ingen steder" sa Kristoffer Robin. Og så gikk de dit.....

1. april 2010

Lar du deg lure?

Lar du deg lure? 

Idag er dagen da man med god samvittighet kan lure sine nære og kjære uten dårlig samvittighet. 
Og media er ikke noe bedre de. Aprilspøkene kommer på rekke og rad i landets aviser, TV og radio. 
Har du gått fem på idag? 

* Vintørste namdalinger har nå enda større grunn til å dra på harryhandel. Ifølge NA drukner nemlig Söta bror i bestilt pappvin som namdalingene glemmer å hente. I dag holder derfor ICA Grensebua ryddesalg. Stakkar ICA som skal måtte slite med metervis med trønderbart i butikken i dag.


* Ifølge Hallingdølen presenteres i dag en verdensnyhet og en revolusjon innen skisporten: Ferdigsmurte løyper. Men du må nok fremdeles «smøre brødskiva di sjøl», som Lynni Treekrem ville sagt det.


* Det er Grand Prix-krise, har radiokanalen P4 meldt. De har intervjuet Didrik Solli-Tangen, hostende sådan, som fortalte at han hadde fått et halsvirus og ikke kunne delta i finalen i mai. Kanalen har dermed påtatt seg oppgaven med å finne en som kan fremføre hans sang, og inviterer lytterne til å ringe inn stemmeprøver. Dette MÅ bli pinlig


* Supergruppen Kiss kommer til Fredrikstad, melder lokalavisenFredriksstad Blad. Angivelig skal de spille for 3.500 tilskuere på Månefestivalen i Gamlebyen. Det blir vel Rock n' roll all night for fansen i kveld, og party every day frem til 24. juli. Kiss my ass, sier vi. Ifølge verdalingen.no kommer Kiss også til Stiklestad.

Flere aprilspøker fra media kan du lese på VG Nett!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en kommentar. Jeg setter utrolig stor pris på det og på denne måten kan jeg finne tilbake til bloggen din♥

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.