"Hvor skal vi hen?" spurte Ole Brumm. "Ingen steder" sa Kristoffer Robin. Og så gikk de dit.....

21. november 2010

Om bare en uke....


.....står det første lyset i adventsstaken og brenner på bordet når vi sitter der og spiser frokost. 
Gleder meg som en unge til adventstiden. Synes det er det beste med hele jula. Ventetiden, forberedelsene....tiden hvor kreativiteten bobler og får utløp. Ah, kan nesten ikke vente. 

Jeg danderte adventsstaken i går kveld. Jeg får jo ikke nok av levende lys i den mørke tiden vi nå er inne i og derfor ble også adventsstaken foreviget på spisebordet sammen med de flotte lysene mine, og rosene fra farsdagen som har vokste seg fantastisk flotte. 
Årets stake er en jernstake jeg kjøpte på Kid Interiør for et par år siden. "Alle" skulle ha sånn da husker jeg. I den er det satt fire hvite kubbelys som hver har fått et lilla magebånd og tall med bling fra Nille.

Mitt lille innlegg fra i går om julemessa bragte over 100 besøkende til bloggen min, noe som er helt fantastisk. Tusen takk til alle som er innom meg, det betyr utrolig mye :)) 

Idag skal jeg ta med meg familien og samle lerkekongler. Det er straks tid for juledekorasjoner. 
Ha en fantastisk søndag!

4 kommentarer:

 1. Herlig! Snart er det juuul! Zinkhusene dine var også veldig fine, jeg synes "alle" har de som er firkanta.

  God søndag! Husk at søndager er til for å nytes! :)

  SvarSlett
 2. Nydelig! Stemningsfulle og varme bilder Monica! Kos deg masse i førjulstiden - det vet jeg du gjør... ;-) KLEM

  SvarSlett
 3. Heisann, lenge siden jeg har tittet innom deg, flott adventstake du har her, er skremmende hvor nær vi er jul nå, jeg har ikke handlet 1 julepresang enda, men håper jeg skal klare å komme i havn i år også ;) hehe
  masse flott du viser frem som vanlig, måtte ta en titt på de fleste innleggene dine :)

  Titter snart innom igjen :D god førjulstid da :D

  SvarSlett
 4. Nå var jeg heldig som kom over blogen din! Jeg googlet egentlig på priser på hjemmelagde drops, da jeg ikke har peiling på hvor mye jeg skal ta for de kilo på kiloene med drops som ligger på kjøkkenbordet akkurat nå. Men så dukket altså din blog opp i stedet så da måtte jeg ta meg en runde rundt her. Det var mye flott og koselig å se på her inne!

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en kommentar. Jeg setter utrolig stor pris på det og på denne måten kan jeg finne tilbake til bloggen din♥

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.