"Hvor skal vi hen?" spurte Ole Brumm. "Ingen steder" sa Kristoffer Robin. Og så gikk de dit.....

20. januar 2011

Vad tycks?


Prosjekt på gang!
Sånn som bildet er over her har vi det på stua nå, med tanke på dører og vinduer. Vinduet til høyre er 110 x 150 cm og verandadøra (som har ett helt glass og ikke er delt sånn som denne) er 90 cm bred. Så kommer et 120 x 120 cm vindu til venstre. 

Nå skal dette forandres på. Begge vinduene skal byttes og i utgangspunktet hadde vi tenkt å sette inn samme størrelse som vi har nå. Men så fikk vi tilbud om to vinduer i str 120 x 150 cm.....Da begynte tankevirksomheten og tegninger ble laget. Nå har vi kommet fram til to alternativer. 
Men hvilket skal vi velge? 


Alternativ 1: 
Vinduene settes sammen og døren flyttes til dit det lille vinduet sto. 


Alternativ 2: 
Vinduene settes sammen som i alternativ 1, men døren settes helt inntil vinduene for mer helhet. 

Jeg ser at veggen min ikke er blitt så lang på tegningen som den er i virkeligheten, men den gir dere et hint om hvordan det er. Antakeligvis har jeg slått av en meter eller så. 

Jeg ser og ser på alternativene og klarer ikke å bestemme meg. 
Spisebordet vårt står sånn som på før bildet og det kommer til å stå foran vinduene etterpå og. 
Ellers har vi et hjørneskap i hjørnet til venstre og døren på veggen til venstre er inngangen til kjøkkenet. 

Vad tycks?

11 kommentarer:

 1. Hei.
  Jeg ville vel gått for alternativ nr 1. Rett og slett fordi jeg liker balansefølelsen en får av mellomrommet + at mellomrommet gir mulighet for plass til gardin hvis en skal ha det.. eller kanskje noe pynt ;).
  Lykke til med valget.

  Klem Madelén

  SvarSlett
 2. Godt spørsmål.. jeg er faktisk litt usikker. Alle var fine løsninger, tror om man ser rommet i sin helhet, altså hjemme hos dere, så ville det sikkert være lettere ;)

  Lykke til!
  Klemmer, C.

  SvarSlett
 3. Hmm vanskelig når man ikke ser hele i virkeligheten, men jeg synes nr 2 ser best ut. Døren ble bedre der. ??? Du finner vel ut av det. Bor dere fortsatt ved Angelskjæret ned i bakken? Mamma sa hun trodde det var deg :)
  Lykke til
  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Jeg synes Nr.1 var finest.På alt.nr.2 ble alt så klemt inntil hverandre. Det kommer til å bli enda tettere med gardiner, så jeg ville gått for nr.1. Da vil du få mere "luft". Lykke til med prosjektet:)

  SvarSlett
 5. Ser problemet ditt med å velge, jeg hadde nok tatt versjon nr 1. Men vett jo ikke helt hvordan det ser ut hos deg. Men du må ikke høre på min mening heller, d er du som skal like det ;) uansett lykke til med valget, skal bli spennende å se hva du bestemmer deg for. :)

  SvarSlett
 6. Hei igjen..
  Tusen takk for hygelig kommentar inne hos meg.. :D
  De er sydd for hånd ja.. og jeg bare prøver meg frem ved hver nye figur.
  Det vanskligste er vel bare hvor du skal starte sømmen for der blir det slltid styggest (for meg) og så er det vanskelig å sy bak de store øynene, men som andre har sagt så trenger det jo ikke være perfekt når det er hjemmelaget ;).

  Klem Madelén

  SvarSlett
 7. Hei!
  Jeg ville gått for det siste :) da får du jo litt veggplass også :)

  Klem Aette

  SvarSlett
 8. 1 eller 2.... jeg har alternativ 3 selv, og irriterer meg over at verandadøra er helt oppi vinduet..

  SvarSlett
 9. Jeg ville nok også gått for det siste for å få igjen litt veggplass :)
  Hva slags program bruker du for å "tegne" rommet? Vi skal bygge et lite hus i hagen og jeg skulle så gjerne hatt et program hvor jeg kunne planlegge møbleringen.

  SvarSlett
 10. Om du har enda en meter å gå på hadde jeg kanskje gått for alternativ nummer to og hatt litt mer luft mellom vinduene. Kanskje fordi jeg har det omtrent sånn i stuen min ;) Spørsmålet er da hva du får plass til i hjørnet og hva du ønsker å få plass til der? Kommer kanskje an på hvordan resten av rommet er bygd opp og hva det rommer? :)

  Lykke til ihvertfall! Fint blir det nok uansett :) Gleder meg til å se det endelige resultatet!!

  Klem Tone

  SvarSlett
 11. Jeg hadde gått for alternativ nr 1. Vi hadde verandadøren helt oppi vinduet der vi bodde tidligere og jeg skulle gjerne hatt litt mer plass mellom dør og vindu.

  Tusen takk for koselig kommentar hos meg. Litt stille på denne fronten, men kommer sterkere tilbake.

  Fin blogg du har!

  Ha en super lørdag.

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en kommentar. Jeg setter utrolig stor pris på det og på denne måten kan jeg finne tilbake til bloggen din♥

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.