Dette ser ut som om det holder på å forvandle seg til en matblogg, men det gjør ikke det altså.
Det er bare det at jeg for tiden ikke har så mye interiør å blogge. Ikke er jeg motivert på å lage noe og ikke kjøper jeg noe nytt, eller gammelt, for tiden.
Så da har det blitt til at jeg blogger hva vi har til middag. Og jammen har det blitt en del annen mat i år. Hjemmelaget er stikkordet, og det smaker jo så mye bedre enn det man kjøper.
Idag var det tomatsuppe.
Tomatsuppe
1 gul løk
2 fedd hvitløk
2 ss olje
1 boks hakkede tomater
2 ss tomatpure
4 dl vann
1 hønsebuljong terning
1/2 ts sukker
En neve basilikumblader
1 boks matfløte
salt og pepper
Finhakk løk og hvitløk. Ha olje i en kasserolle og blank løk/hvitløk.
Tilsett tomater, tomatpure, buljong som er utblandet i vannet, sukker og fløte.
Kok opp og la småkoke en 10 minutters tid.
Tilsett finhakket basilikum og kjør det hele i en kjøkkenmaskin eller med stavmikser til ønsket konsistens.
Serveres med kokte egg og hvitløksbaguetter.
Vel bekomme.
Oj det ser verkligen gott ut jag som älskar soppa.
SvarSlettHa det gott!
Kram Lena
Den så god ut. Minner om en som jeg lagde forleden. Hjemmelagd er jo SÅ mye bedre og så tar det ikke så lang tid eller.
SvarSlettDen butikken jeg var på nå heter Penelope. Det er ca midt i hovedgata. Det er en interiørbutikk med en liten scrappeavd. Veldig fin butikk som du helt sikkert vil like:-)
Ha em fin kveld!!
Mmm.. har notert ned oppskriften. Kanskje jeg skal lage det til middag imorgen. Må bare få samboern til å plukke emd seg ingridiensene på vei hjem fra jobben ;)
SvarSlettSetter stor pris på samtalene våre fortiden, takk for at du er deg!
Klem, Camilla.