"Hvor skal vi hen?" spurte Ole Brumm. "Ingen steder" sa Kristoffer Robin. Og så gikk de dit.....

16. mai 2010

Tid for hjem......hage


Idag har vi hatt et fantastisk vær her i Rock City. Vi gikk ut klokka 08.30 i morges og kom ikke inn igjen før klokka var litt over 17.00. Vi har stort sett oppholdt oss i hagen hvor vi har trimmet trær, raket, saget ned trær og i det hele tatt utfoldet oss. 

Jeg fikk og satt ut de nydelige utemøblene jeg fikk fra min fantastiske svigermor. Dessverre mangler vi en stol, men jeg ble så fornøyd med det der det står under kirsebærtreet. Jeg har plantet stemor i nydelige zink krukker som jeg kjøpte hos Hilde Heimdal, og i kirsebærtreet har jeg hengt opp hjemmelagde lyslykter. Laget av tacosaus glass og ståltråd.  

Dessverre meldes det om atskillig verre vær, eller mer vær om du vil, til i morgen, men jeg håper alle mine lesere får en strålende flott 17. mai, med barnetog, is og pølser. 

5 kommentarer:

 1. Dette så bedre ut enn hos oss ja....gjett om jeg ønsker meg slike nydelige møbler.....en dag skal jeg BARE HA DET!!!! Enn så lenge får jeg nyte synet her hos deg da. Dere har hatt det bedre enn oss idag ja, her har det bøtta ned fra morgen av!! Opphold nå, så jeg håper det er det imorgen også!!

  Ønsker dere en finfin 17. mai!!

  SvarSlett
 2. Så fint vær dere har hatt idag, herlig med utedag for hele familien. Vi har hatt tåke og øsende regn i hele dag. Men jeg har bestilt finvær til imorgen, til heeeele landet ;)

  Vi har ingen tradisjoner, ikke enda. Men det kommer vel når det kommer en (eller flere) småttinger her i huset ;) Imorgen tar vi dagen helt med ro, og utpå ettermiddagen skal vi til mine foreldre på middag og kake.

  Håper dere får en fin 17.mai feiring imorgen!
  Stor klem fra meg.

  SvarSlett
 3. Det ser kjempe koslig ut, også så nydelig vær da. Det kan vi i hvertfall ikke skryte av. Lykter av tacosausglass var en god idé. Det må jeg huske på.

  SvarSlett
 4. Hei!!
  Takk for koselig hilsen.
  Ja nå håper vi alle på go vær!!
  Her er det barnetog,pølser,kaker,koldtbord,borgertog og hele pakka. Så regner med beina er trøtte på denne tiden i morgen.
  Ha en fin firing med små og store.
  Klem Mona

  SvarSlett
 5. Så koselig det ble Monica. Nå er de kommet i sitt rette element.

  Klem Svigermor

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en kommentar. Jeg setter utrolig stor pris på det og på denne måten kan jeg finne tilbake til bloggen din♥

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.