Fylt kyllingfilet
300 g løvtynn kyllingfilet (kyllingscaloppine)
1 pk mozzarella
50 g italiensk spekeskinke
2 tomater
Persille / basilikum
Poteter
Balsamico
Kok poteter. Trykk ut kyllingindrefileten med flatsiden av en stor kniv. Legg to og to fileter sammen med tynne skiver av mozzarella mellom. Krydre med salt og nykvernet pepper. Legg på noen blader basilikum eller persille og surr spekeskinke rundt.
Stek på middels varme i 2 minutter på hver side. La de fylte kyllingfiletene hvile i pannen i ca. 5 minutter. Lag potetstappe og vend inn hakkede, friske tomater. Drypp over balsamicoeddik og servér.
Ha en god lørdagskveld alle sammen!
Så ut som et deilig måltid:o)
SvarSlettSå kjedelig å kjøre på hjort da.
Jeg jobber i Nattpatruljen og kjører til Otterøya på nettene og synes det er skummelt med alle hjortene. Plutselig kommer det en luring, men det har heldigvis gått bra ennå.
Fortsatt god helg!
Åh, dette ser jo rett og slett skikkelig snadder ut Monica! *vann i munnen*
SvarSlett