"Hvor skal vi hen?" spurte Ole Brumm. "Ingen steder" sa Kristoffer Robin. Og så gikk de dit.....

1. januar 2010

Godt Nytt År!!!!Godt Nytt År!!!!
2010 er her og skal bli et meget bedre år for oss alle. Jeg har store visjoner for året uten at jeg skal utbrodere for mye akkurat nå. Men noen ting ser jeg jo fram til da.
 • I Januar blir pappa 60 år og i den anledning tar han med seg hele familien på tur til Amsterdam. Der skal vi være en langhelg og det blir koselig (bortsett fra at jeg gruer meg noe vanvittig til flyturen).
 • I April blir den lille knotten vår 2 år. Kan nesten ikke tro at det er bare 3 mnd igjen. 3. januar blir han 21 mnd og det er jo ikke så lenge siden han var nyfødt. Utviklingen er enorm. Han snakker ikke så mye enda, men vi hører nesten fra dag til dag at ordene former seg til noe forståelig. Han er flink motorisk og det blir spennende å følge utvikilingen det kommende året.
 • I Juni gifter lillebroren min seg. 19. juni er datoen og stedet er Dovre. Det kommer til å bli så utrolig spennende og koselig. Er veldig glad på deres vegne og gleder meg masse til det.
 • Etter bryllupet er det ferie, og foreløpig går turen til Halmstad i Sør - Sverige. Gleder meg. Bare slappe av og kose meg sammen med familien.
 • I August begynner eldste på skolen. Spennende for både han og oss. En helt ny hverdag, men jeg tror han er veldig motivert akkurat nå. Og så har han bursdag i September. 6 år. Et nytt kapittel begynner.

Håper dere alle hadde en flott feiring i går. Vi var til mamma og pappa i går kveld og natt. Det vil si, vi er der enda, men skal snart sette nesen hjemover. Må hjem og fyre siden det har blitt betydelig kaldere i løpet av natta. Uansett, vi hadde en koselig dag i går. Deilig kalkunmiddag, ungene holdt ut til 22 og 01.30, mange flotte raketter å skue, stjerneskudd og nydelig vær. Kan det blir bedre?

Det øverste bildet er lånt fra lokalavisa

1 kommentar:

 1. Skal si, dere har litt av hvert i vente for 2010. 2år allerede, hvor ble tiden av?!
  Tror man(og jeg...) må bli flinkere til å utnytte tiden, dagene bare suser avgårde. Plutselig er man 80år, og blir funderende på. Hva gjorde jeg i disse årene.. og hvor ble tiden av...

  Klem klem.

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en kommentar. Jeg setter utrolig stor pris på det og på denne måten kan jeg finne tilbake til bloggen din♥

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.