"Hvor skal vi hen?" spurte Ole Brumm. "Ingen steder" sa Kristoffer Robin. Og så gikk de dit.....

27. august 2010

Nytt oppussingsobjekt


Jeg har et nytt oppussingsobjekt på gang. 
Denne rammen, Strömfors, fra IKEA. Kjøpt for en evighet av år siden og nå synes jeg det er på tide med en forandring. Men jeg vet ikke hva..... Det eneste jeg vet er at bildene inni skal vekk. Der skal det inn fotografbilder vi fikk tatt av ungene for et par uker siden. Bildene er tatt mot hvit bakgrunn, begge har på jeans og turkis overdel. 
Så nå spekulerer jeg fælt på om jeg skal male rammen hvit. Jeg ser for meg at det blir kræsj med fargene i bildene å beholde den svart? Samtidig er jeg så i tvil for jeg er redd for at rammen blir for hvit, selv om det gjør at motivene kommer godt fram da. 

Dilemma, dilemma....

2 kommentarer:

  1. Titter innom for å ønske deg ei strålende helg, kjære bloggvenn ♥ Liker bloggen din veldig godt å gleder meg over hvert nytt innlegg fra deg ;o)

    Klem

    SvarSlett
  2. Da var det på tide å titte innom bloggen din igjen, har vært borte i noen uker nå. Mange flotte innlegg :D likte veldig godt hylla i innlegget under..
    Ja The Baseballs var utrolig dyktige på scenen, de tok jo helt av :) det var en opplevelse jeg kommer til å huske lenge :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en kommentar. Jeg setter utrolig stor pris på det og på denne måten kan jeg finne tilbake til bloggen din♥

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.