Hjemmelagde kyllingnuggets til middag idag.
Nå skulle jeg skryte på meg at ungene hiver innpå, men så har plutselig storebror bestemt seg for å ikke like. Ja ja, sånn er det med så mye nå for tiden. Alle favorittrettene hans er blitt æsj.
Men uansett. Nuggets er ekstremt enkelt å lage.
Jeg har denne gangen skjært fire kyllingfileter i biter. Ganske store biter egentlig.
Jeg har denne gangen skjært fire kyllingfileter i biter. Ganske store biter egentlig.
Så la jeg dem i en ildfast form og helte kulturmelk over. Kefir kan og brukes.
Der lå kyllingen og koste seg over natta.
Før middag idag knuste jeg en pakke Ritz kjeks. Så la jeg kyllingbitene over i kjeksen og rullet dem så de ble dekt av kjeks. Dette kan bli litt klumpete etterhvert, men jeg klarte nå å dekke all kyllingen til slutt. Neste gang kan det hende jeg bruker to pakker kjeks.
Så la jeg kyllingbitene på stekeplate og inn i ovnen.
180 grader i ca 25 - 30 minutter.
Serveres med ris, sursøt saus, salat.
Eller som vi gjorde idag, med hvitløksaus/dressing.
Bon Appétit!
'
Mmmm, den middagen så deilig ut!
SvarSlettTusen takk for tips om badeskiltet ditt. Bloggen du la ved link til, hadde masse fint!
Ønsker deg en fin dag.
Klem fra Bente
Mmmmm... sulten!
SvarSlett