"Hvor skal vi hen?" spurte Ole Brumm. "Ingen steder" sa Kristoffer Robin. Og så gikk de dit.....

12. august 2011

Mitt lilla ytterdørprosjekt....

Idag begynte jeg på prosjekt ytterdør. 
Eller, det vil si, mannen byttet ut vår trekkfulle (grusomme) dør fra 1980 med en mindre trekkfull dør som vi arvet av mamma og pappa da de bytta ut sin tidligere i sommer. Døren er 10 cm lavere enn den forrige, men i mine øyne er det bare positivt. Opprinnelig er det en mørk teakdør, men det har det blitt endringer på. 
Jeg har dratt fram rødsprit og pussekloss og vasket og pusset idag, og jammen har jeg fått til to strøk på den alt og. Nå mangler det vel bare en 2 - 3 strøk så er jeg der :)Det er jo utrolig vanskelig å gjengi farge på bilde, og her er i tillegg malingen våt pluss at det er skumt ute, men jeg er utrolig fornøyd med fargen. Den gikk meg rett i hjertet. 

Fargen kommer fra Butinox og heter Natt. 

Sparkebrettet nederst på døren skal få samme fargen, men da med bengalakk. Håndtaket og låsen skal byttes, når vi omsider får det av. Det er ikke bare bare selv om det skal være enkelt. Ja ja, det får mannen slite med.....hehe. 


Vi har og benyttet sommeren til å bytte farge på huset. Det er gått fra blått, som du kan se på det øverste bildet til grå skifter. Jeg er fantastisk fornøyd med både fargen og det faktum at jeg beiset to strøk på tre av veggene selv. Mannen tok øverst på ene gavlveggen, men ellers har jeg klatret selv. 

Nå gleder jeg meg til å male garasjeporten i samme lillafargen. 
Ha en fin helg. Det blir IKEA og Trondheimstur på meg i morgen så får vi se om søndagen bringer godt beisevær. 

2 kommentarer:

  1. Wow, det var et dristig farvevalg på en ugangsdør, men såååå stilig! Gleder meg til å se det helt ferdige resultatet! Ha en toppers helg! Klem fra Eli:)

    SvarSlett
  2. Jeg er veldig svak for lilla, og den døren der var jo bare utrolig kul :D
    Kjempeidè!
    Gina

    SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en kommentar. Jeg setter utrolig stor pris på det og på denne måten kan jeg finne tilbake til bloggen din♥

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.