"Hvor skal vi hen?" spurte Ole Brumm. "Ingen steder" sa Kristoffer Robin. Og så gikk de dit.....

26. juni 2010

Loppislykke hos "söta bror"


Sverige, det ultimate loppislandet. 
Og jeg som ikke er vant til så mye loppis ble jo helt i hundre når det plutselig dukket opp en loppis "på hvert hjørne". Så idag har vi besøkt to av Halmstads største loppiser. Det ene var OK, det andre var en del bedre, mer organisert og billigere. Me like :)) 
Og jeg fikk gjort noen kupp (synes jeg selv da). 
De små fatene på det øverste bildet betalte jeg 30 SEK for. 10 kr for glassfatet og 20 kr for de tre små nysølvfatene. Så fine de skal bli når jeg kommer hjem 


Disse fine vasene kjøpte jeg til den svimlende sum av 25 SEK. De er så skjønne. Og den minste er så utrolig liten. Kommer til å bli nydelig med en liten rose oppi. Kanskje på et av de minste "sølvfatene" med et telys i? 


Et par store lysfat, eller kakefat om det er behov, ble og med i posen hjem. De må pusses og fikses litt, men jeg ser for meg kubbelys og kulelys. En liten engel og telysestaker i skjønn forening. Det ene er ovalt med høy kant og det andre er med fine mønster i. Og prisen? 45 SEK. En liten kanne ble og med hjem. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med den, men den var så søt at jeg ikke klarte å la være. Og til 30 SEK skal jeg alltids få plass til den :))


Stettfat til 75 SEK. Nydelig 

Det kjøpet jeg var aller mest fornøyd med idag er en nydelig kaffe/tekanne med tilhørende sukkerkopp og fløtemugge. Disse var det visstnok vanlig at brudepar fikk til enten lysnings- eller bryllupsgave "før i tiden" og ofte var alle delene graverte med brudeparets initialer. På de delene jeg har står det "J.N" på den ene siden og  "M.M" på den andre siden. Det var vanlig at brudens navn sto på forsiden og brudgommens navn på baksiden. Alle delene er nydelige og jeg er så glad for at jeg fikk tak i dem. Det var en del av dem på begge loppisene, men den jeg fikk tak i og den ei venninne av meg fikk tak i var de fineste - synes vi da. Helt objektivt så klart :)
Og dette betalte jeg 150 kroner for.

8 kommentarer:

 1. oioi OI for noen funn!! Ikke dårlig, skjønner godt at du er fornøyd.

  Kos dere videre.

  KRAM! :))

  SvarSlett
 2. Hei!!
  Hos deg har jeg ikke vært før, men her var det mye kjekt å se!! Det er jo bare såååå kjekt med loppis, men nå er den over for denne gang i dette distriktet, så jeg må nok vente til etter sommerferien...
  Ha en flott helg
  Klem

  SvarSlett
 3. Må nok komme meg over grensa på loppis jeg skjønner jeg..... For noen kupp du har!!! Jeg elsker jo alt som er i " sølv".

  Klemmer fra Lena

  SvarSlett
 4. Så mye fint du har kjøpt på loppis. Jeg var i Østersuns i fjor sommer på loppis og det friser med gjentakelse i år ja:-)

  SvarSlett
 5. Wow så mye fint! Jeg er på utkikk etter et fat som det du viser, bilde nr 4-den litt ovale med kant med utskjæringer i, fy søren så heldig du var, for et kupp =)
  Klem, Camilla.

  SvarSlett
 6. Hejsan, så roligt att du hittat så mycket fint på loppis. Det var verkligen underbara vaser...
  Förstår att ni haft en trevlig midsommar, hoppas ni haft mycket solsken.
  Hälsningar från Pia i Västervik
  bakformen@gmail.com

  SvarSlett
 7. Hei Monica
  Så mye fint du har fått tak i... Å som jeg skulle ønske jeg kunne dra til Sverige en liten tur... Loppemarked kan de ;) Ønsker deg en fortsatt fin helg og kos deg videre... Klem fra Mette

  SvarSlett
 8. Hej goa Monica!
  Tack för din midsommarhälsning jag blev så glad.
  Låter som om Sverigeturen var lyckad, så mycket fint du fyndat och så billigt sen.
  Jag har haft problem med att kommentera hos dig men nu gick det bra tror jag.
  Ha det gott!
  Kram Lena

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en kommentar. Jeg setter utrolig stor pris på det og på denne måten kan jeg finne tilbake til bloggen din♥

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.